woensdag 17 februari 2016

Quota

Oorlogsincidenten hebben een eindeloze stroom vluchtelingen op de been gebracht; mensen die naar het noorden trekken en proberen te ontsnappen aan de oorlogszone in het Midden-Oosten. Politici en burgers zijn het oneens over de te nemen maatregelen. Ondertussen groeit het wantrouwen binnen de samenleving. Wat zijn de werkelijke bedoelingen van de vluchtelingen? Ontsnappen ze echt aan oorlog? Zijn het ordinaire gelukszoekers? Of is er iets anders gaande...?


Genre: Kort verhaal NL416021701 
Taal: Nederlands. (English: 'Allotment').
Afgerond: 17 Februari, 2016.
Auteur: Eduard Meinema
Woorden: 4971.
IRC bijgewerkt: 3 mei, 2018.

Koop eBook:

bij uw favoriete boekhandel, of een van deze online boekhandels: Amazon (Kindle)Barnes & Noble (Nook)bol.comiBooksKOBOSmashwords). 

External links: -.
Synopsis

Oorlogsincidenten hebben een eindeloze stroom vluchtelingen op de been gebracht; mensen die naar het noorden trekken en proberen te ontsnappen aan de oorlogszone in het Midden-Oosten. Politici en burgers zijn het oneens over de te nemen maatregelen. Ondertussen groeit het wantrouwen binnen de samenleving. Wat zijn de werkelijke bedoelingen van de vluchtelingen? Ontsnappen ze echt aan oorlog? Zijn het ordinaire gelukszoekers? Of is er iets anders gaande...?

Inspiration

Onoplosbare problemen kunnen worden opgelost. Als het echt nodig is... Gebaseerd op actuele, maatschappelijke gebeurtenissen.


Lijst van karakters
Alle personen in alfabetische volgorde. Bijnamen en karakters die alleen bij hun voornaam worden genoemd, staan onderaan de lijst. Naamloze karakters zijn niet in deze lijst opgenomen!
  • Flannagan - korporaal
  • Lamy - sergeant
  • Murphy - protagonist
  • Ruben Rielberg - camera man
  • Sandra Sheaffer - WikiLeaks