donderdag 5 mei 2016

Wedden?Zou jij het durven? Een opdracht van een vreemde aannemen om een paar duizend dollar te verdienen? John Masten twijfelt. Hij kan het geld goed gebruiken. En het aanbod is verleidelijk. Zal hij de weddenschap aannemen?
GenreShort Fiction NL416050501 
Taal: Nederlands (English: 'Wannabet')
Afgerond: 5 mei, 2016 (NL 11 juni, 2018).
Auteur: Eduard Meinema
Words: 4672.
IRC bijgewerkt: 11 juni, 2018.

Koop eBook:

bij uw favoriete boekhandel, of een van deze online boekhandels: Amazon (Kindle)Barnes & Noble (Nook)bol.comiBooksKOBOSmashwords).

External links: -.Synopsis

Zou jij het durven? Een opdracht van een vreemde aannemen om een paar duizend dollar te verdienen? John Masten twijfelt. Hij kan het geld goed gebruiken. En het aanbod is verleidelijk. Zal hij de weddenschap aannemen?

Inspiratie

Ik had laatst een aantal spelprogramma's op TV gekeken. Ongelofelijk hoeveel geld de deelnemers kunnen winnen. En het lijkt er op dat het niemand meer interesseert wat ze voor dat geld moeten doen. Ze doen de gekste dingen voor geld. Belachelijk èn beangstigend.

Lijst van karakters

Alle personen in alfabetische volgorde. Bijnamen en karakters die alleen bij hun voornaam worden genoemd, staan onderaan de lijst. Naamloze karakters zijn niet in deze lijst opgenomen!
  • Julia Anniston - vriendin
  • John Masten - protagonist
  • Simon Roberts - buurman
  • Nick Waldschmidt - auto verkoper
* True...mixed up a few well known names: Jennifer Anniston and Julia Roberts. Waldschmidt happens to be a company at my former hometown, The Hague. I used to live across the showroom. Bought two cars there while I lived in The Hague.