zaterdag 23 juni 2018

Perfect en perfectionist

Een fantastische verzameling van 12 grootse, maar toch ultrakorte, verhalen. Flash Fiction verhalen in de serie Twisted Tales. Allerlei situaties die zo bekend lijken, maar toch op een onverwachte manier eindigen.
Benieuwd welke Flash Fiction verhalen in deze bundel staan?
Lees snel verder...


Genre: Ultrakort Verhaal
Taal: Nederlands (English: 'Perfect and perfectionist').
Afgerond: 21 juni, 2018.
Auteur: Eduard Meinema
Woorden: 11160 / 12 verhalen.
IRC bijgewerkt: 21 juni, 2018.

Koop eBook:

bij uw favoriete boekhandel, of een van deze online boekhandels: Amazon (Kindle)Barnes & Noble (Nook)bol.comiBooksKOBOSmashwords). 
Synopsis

Een fantastische verzameling van 12 grootse, maar toch ultrakorte, verhalen. Flash Fiction verhalen in de serie Twisted Tales. Allerlei situaties die zo bekend lijken, maar toch op een onverwachte manier eindigen.
Onderstaand overzicht geeft een synopsis van ieder verhaal; aanvullende details, waaronder inspiratie en lijst van karakters, kunt u zien door op de betreffende titel te klikken.

CONTENT
Sommige geheimen worden een leven lang geheim gehouden. Dit is er zo een.
Een verhaal over liefde, in al haar mysterieuze manieren.
Jongen ontmoet meisje. Meisje vindt jongen leuk. Het oude verhaal. Lust en verlangen drijft hen naar een afgelegen, rustige plek waar ze samen de nacht kunnen doorbrengen. Eindelijk alleen. Denken ze...
In het jaar 2136 is het gemakkelijk om een arts te raadplegen. Elke computer voldoet. De diagnose is echter niet altijd wat je zou verwachten.
Je weet wat ze zeggen: ‘Er is geen lift naar succes. Je moet zelf de trap op klimmen.’ En als je er eindelijk bent, zul je het zelf zien: het is niet altijd eenvoudig om succes te hebben.
Flashbacks. Films en boeken gebruiken ze om dingen te onthullen die in het verleden zijn gebeurd. Maar hij kende nog steeds elk detail van zijn verleden. Hij had geen flashbacks nodig. Of toch?
Hoe schrijf je een onvergetelijk toneelstuk dat eeuwen meegaat? Een tijdloos stuk.
De stad Parijs wordt geteisterd door ratten. Er zijn er zoveel, ze nemen niet eens meer de moeite om zich overdag te verbergen. Gelukkig zijn er verdelgers, die dag en nacht werken om de rattenplaag onder controle te houden.
Dit is geen liefdesliedje. Maar het gaat wel over een liefdeslied...
Foodtrucks: we staan in de rij voor het beste eten. Ooit afgevraagd hoe sommige van hen zo succesvol kunnen zijn?
Als Schrikkeldag een unieke en eenmalige (‘once in a lifetime’) ervaring wordt...
Onvoorwaardelijke liefde; gevangen in duizend briefjes.