vrijdag 24 juli 2020

Patient Zero

Hij grijnsde en keek tevreden naar zijn handscanner; een rode stip op het apparaat bevestigde onmiskenbaar dat de geïnfecteerde patiënt dichtbij zou moeten zijn. Ze zouden hem als een prooidier opjagen. Tot ze hem hadden. Dood of levend.
Ze zouden hem opjagen als een prooidier
Synopsis / Flap tekst
Hij grijnsde en keek tevreden naar zijn handscanner; een rode stip op het apparaat bevestigde onmiskenbaar dat de geïnfecteerde patiënt dichtbij zou moeten zijn. Ze zouden hem als een prooidier op jagen. Tot ze hem hadden. Dood of levend.


Inspiratie
Vreemde tijden brengen vreemde gedachten voort. De Covid-19 pandemie en alle voorschriften, 'nieuw normaal' genoemd, laten veel te vaak zien hoe onwetend mensen kunnen zijn. Ik moest er gewoon iets aan van zeggen. Lees en leer...

Lijst van karakters

Alle personen in alfabetische volgorde. Bijnamen en karakters die alleen bij hun voornaam worden genoemd, staan onderaan de lijst. Naamloze karakters zijn niet in deze lijst opgenomen!
  • Marc-Marie Trudeau - majoor


LEES 'Patient Zero' nu gratis [*] in mijn eBook-shop!
[*] Je mag me, natuurlijk, een klein bedrag doneren (Bedankt!); maar voel je niet verplicht, je mag het ook gewoon gratis downloaden ...
[**] De omslagfoto is afkomstig van het NCI, National Cancer Institute.. Een donatie aan deze organisatie (of een andere landelijke organisatie) wordt ook zeer op prijs gesteld! # 202032801 (Laatst bijgewerkt: 24 juli, 2020)  
 Auteur:Eduard Meinema
Titel:Patient Zero
Genre:Mystery
Serie:Flash & Shorts
Type:Flash Fiction
Pagina's:--
Woorden:706
Cover photo:NCI [**]
Afgerond:2020, March 28.
Verkrijgbaar als:eBook
TALEN
DeutschPatient Zero [Patient Null]
EnglishPatient Zero
EspañolPatient Zero [Paciente Cero]
FrançaisPatient Zero [Patient Zéro]
NederlandsPatient Zero

Spread the word(s)
Vind je het leuk mijn verhalen te lezen? Help me 'mijn woord(en) te verspreiden'. Draag ze (als T-shirt), deel ze als je een bakkie doet (in je favoriete mok) of print ze uit (de covers wel te verstaan...)

Bekijk alle items / Bestel via: my printshop of Zazzle.